Let op: op 1 juli 2022 stopt KPN met deze dienst. Lees meer over deze wijziging en bekijk de mogelijkheden op kpn.com/vergaderen.

Nu & Vaker Telefonisch Vergaderen

Met deze dienst kunt u op ieder moment telefonisch overleggen zonder abonnement of reservering. Op het afgesproken tijdstip belt iedereen een 010-nummer, dus de dienst is ook toegankelijk vanuit het buitenland of met telefooncentrales die 0900-nummers blokkeren. Als organisator betaalt u voor uzelf en de deelnemers (8,26 cent per minuut ex. BTW per deelnemer). Door uw persoonlijke 8-cijferige vaste toegangscodes is de dienst extra veilig.

Voordelen

Vergaderen kan voortaan overal. Snel, simpel en tegen lage kosten. Met Nu & Vaker telefonisch vergaderen van KPN kunt u direct na aanmelding vergaderen.

De voordelen:

 • Eigen toegangscodes: extra veilig
 • Eenvoudig in gebruik
 • Slechts 8,26 cent per minuut (ex. BTW) per deelnemer
 • Bespaart tijd, geld, files en milieu
 • Geen abonnementskosten
 • U betaalt ook voor de deelnemers

Veelgestelde vragen

Nu & Vaker telefonisch vergaderen

U hoeft niets te reserveren. Nu & Vaker telefonisch vergaderen is na uw aanmelding altijd beschikbaar voor u. Door de dienst te gebruiken gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Informeer de deelnemers (per telefoon, e-mail, of via een agenda-uitnodiging) over:

 • het inbelnummer 010 299 10 01
 • datum en tijdstip van het overleg
 • de 8-cijfige toegangscode voor deelnemers

Het inbelnummer en uw toegangscodes ontvangt u na aanmelding. Alle deelnemers bellen op het afgesproken tijdstip 010 299 10 01 en toetsen de 8-cijferige toegangscode voor de deelnemers in. Als organisator toetst u uw persoonlijke toegangscode voor de voorzitter in. De vergadering start direct.

Er is geen beperking aan de tijdsduur van een telefonische vergadering. U kunt zolang vergaderen als nodig is.

Persoonlijke 8-cijferige toegangscode

Bij het aanmelden voor Nu & Vaker telefonisch vergaderen ontvangt u een persoonlijke 8-cijferige toegangscode voor uzelf als voorzitter. Ook ontvangt u een 8-cijferige toegangscode voor de deelnemers aan uw vergadering. Deze toegangscode geeft u door aan alle deelnemers van een geplande vergadering. De code is iedere vergadering weer hetzelfde.

Veiligheid

Alleen mensen die de juiste toegangscode intoetsen worden toegelaten in uw vergadering. We adviseren om *4 in te toetsen als alle deelnemers aanwezig zijn. Met *4 blokkeert u de vergadering voor nieuwe deelnemers. Zo voorkomt u dat er ongenodigde gasten in uw vergadering kunnen komen.

Alleen mensen die de juiste toegangscode van de deelnemers intoetsen worden toegelaten in uw vergadering.
We adviseren om *4 in te toetsen als alle deelnemers aanwezig zijn. Met *4 blokkeert u de vergadering voor nieuwe deelnemers.

Deelnemers uitnodigen

Informeer de deelnemers (per telefoon, e-mail, of via een agenda-uitnodiging) over:

 • het inbelnummer 010 299 10 01
 • datum en tijdstip van het overleg
 • de 8-cijfige toegangscode voor deelnemers

Het inbelnummer en uw toegangscodes ontvangt u na aanmelding. Alle deelnemers bellen op het afgesproken tijdstip 010 299 10 01 en toetsen de 8-cijferige toegangscode voor de deelnemers in. Als organisator toetst u uw persoonlijke toegangscode voor de voorzitter in. De vergadering start direct.

Hoeveel mensen je in een telefonische vergadering af kan hebben is vooral afhankelijk van de ervaring van de voorzitter. Hoe meer mensen in een vergadering, hoe groter de kans dat deelnemers door elkaar gaan praten of dat storende achtergrondgeluiden de boventoon gaan voeren. Voor ervaren voorzitters adviseren wij voor vergaderingen met meer dan 40 deelnemers gebruik te maken van onze Event Call dienstverlening. Voor minder ervaren voorzitters adviseren wij een maximum van 20.

Kosten

Per vergadering betaalt u 8,26 cent per minuut (ex. BTW) per deelnemer en het gebruik van uw (mobiele) telefoon. Voor het aanschaffen wordt eenmalig €40,- (ex BTW) opstartkosten in rekening gebracht. Deze kosten ziet u terug op de eerste factuur. Er zijn verder geen abonnementskosten of andere vaste kosten. U betaalt alleen wat u gebruikt.

U ontvangt maandelijks (per e-mail) een factuur, echter alleen als er ook kosten gemaakt zijn.

Geluidskwaliteit verbeteren

Vraag de deelnemer zijn lijn in luisterstand te plaatsen. Dat kan door het intoetsen van 16. Sommige telefoontoestellen hebben ook een eigen toets om de microfoon dicht te zetten.

Andere vragen

Het nummer 010 299 10 01 van Nu & Vaker telefonisch vergaderen is bereikbaar vanuit het buitenland. Om verbinding te maken met de dienst belt u vanuit het buitenland:
+31 10 299 10 01

Het enige dat u hoeft te doen is uzelf aanmelden via deze website voor Nu & Vaker telefonisch vergaderen. U ontvangt dan per e-mail uw inbelnummer en toegangscodes zodat u direct kunt vergaderen.

Bij de klantenservice van KPN Event & Conferencing via het gratis telefoonnummer 0800 0156 of per e-mail via conferencing@kpn.com. U kunt uw vraag ook stellen via de knop hieronder.

Staat uw vraag er niet bij? Bel gratis de klantenservice op 0800 0156 of stel uw vraag via deze site.

zelf een vraag stellen