Nu & Direct Telefonisch Vergaderen

Wilt u direct vergaderen? Sla het telefoonnummer 0900 8070 op in uw telefoon en vergader vervolgens waar en wanneer u maar wilt. Bepaal zelf uw 5-cijferige code en spreek een tijdstip af met de deelnemers of maak gebruik van de uitnodigingshulp.

Afrekenen is simpel: iedere deelnemer betaalt 8,26 cent per minuut (ex. BTW) via de eigen telefoonrekening. Eenvoudiger kan niet.

Voordelen

U vergadert zonder dat u zichzelf hoeft te registreren. U kunt elke keer een andere toegangscode gebruiken.

De voordelen:

  • Geen abonnement of aanmelding
  • Slechts 8,26 cent per minuut (ex. BTW) per deelnemer
  • Bespaart tijd, geld, files en milieu
  • Elke deelnemer betaalt zijn eigen kosten
  • Betaling via de bestaande telefoonrekening
Worden 0900-nummers in uw organisatie geblokkeerd? Of bent u van plan vaker telefonisch te vergaderen? Dan is Nu & Vaker telefonisch vergaderen iets voor u!

Deelnemers uitnodigen

Deelnemers uitnodigen gaat heel makkelijk. U kiest zelf een 5-cijferige code en bepaalt een vergadertijdstip in overleg met de deelnemers.

Kies uw 5-cijferige code

Kies een 5-cijferige code.

Bepaal het vergadertijdstip

Datum en/of tijd niet of niet goed ingevuld. Het vergadertijdstip dient in de toekomst te liggen.

Uw e-mail programma wordt automatisch geopend met een uitnodigingstekst. U kunt deze eventueel nog bewerken en versturen naar alle deelnemers.

Veelgestelde vragen

Nu & Direct Telefonisch Vergaderen

U hoeft niets te reserveren. Telefonisch Vergaderen is nu beschikbaar voor u. Door de dienst te gebruiken gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Gebruik de uitnodigingstool of stuur de deelnemers een e-mail met:

  • Het inbelnummer: 0900 8070
  • Datum en tijdstip van de vergadering
  • 5-cijferige code (door uzelf gekozen)

Alle deelnemers bellen op het afgesproken tijdstip 0900 8070 en toetsen de 5-cijferige code. U kunt nu vergaderen.

Er is geen limiet aan de tijdsduur van uw vergadering. U kunt zo lang vergaderen als u wilt.

5-cijferige code

De code bepaalt u helemaal zelf en geeft u door aan alle deelnemers. Wel geldt als voorwaarde dat de code uit 5 cijfers bestaat. Uit oogpunt van veiligheid adviseren wij om geen voor de hand liggende codes te gebruiken, bijvoorbeeld 12345 of 11111.

Het is geen probleem om steeds dezelfde code te gebruiken. U kunt ook een code afspreken wat u intoetst via de letters op de toetsen van uw telefoontoestel. Dat kan helpen om de code te onthouden.

Veiligheid

Uitsluitend mensen die de afgesproken code intoetsen worden toegelaten in uw vergadering. KPN adviseert u om *4 in te toetsen wanneer alle deelnemers aanwezig zijn. Met *4 blokkeert u de vergadering voor nieuwe deelnemers. Zo voorkomt u dat ongenode gasten in uw vergadering kunnen komen.

Dat is niet mogelijk. U hoort altijd een geluidsignaal als aankondiging van een nieuwe deelnemer in de vergadering.

Deelnemers uitnodigen

Hoeveel mensen je in een telefonische vergadering af kan hebben is vooral afhankelijk van de ervaring van de voorzitter. Hoe meer mensen in een vergadering, hoe groter de kans dat deelnemers door elkaar gaan praten of dat storende achtergrondgeluiden de boventoon gaan voeren. Voor ervaren voorzitters adviseren wij voor vergaderingen met meer dan 40 deelnemers gebruik te maken van onze Event Call dienstverlening. Voor minder ervaren voorzitters adviseren wij een maximum van 20.

Nee, de uitnodigingshulp is een handig hulpmiddel die u tijd kan besparen. Maar u kunt ook zelf uw deelnemers informeren door bijvoorbeeld een e-mail te sturen met daarin het begintijdstip van de vergadering, het inbelnummer 0900 8070 en de door u gekozen 5-cijferige code.

Kosten

Per deelnemer wordt alleen het bellen naar het telefoonnummer 0900 8070 in rekening gebracht. De kosten bedragen 8,26 cent per minuut (ex. BTW). Per gesprek geldt een starttarief van 3,75 cent (ex. BTW). Als u mobiel belt, betaalt u ook de gesprekskosten behorende bij uw mobiele telefoon. Er zijn geen andere kosten.

De kosten van het gebruik van KPN Telefonisch Vergaderen vindt iedere deelnemer terug op de eigen telefoonrekening van zijn of haar telecom aanbieder. De kosten komen terug onder de rubriek "Service Nummers". Niemand ontvangt dus een aparte factuur voor KPN Telefonisch Vergaderen.

Geluidskwaliteit verbeteren

Vraag de deelnemer zijn lijn in luisterstand te plaatsen. Dat kan door het intoetsen van 16. Sommige telefoontoestellen hebben ook een eigen toets om de microfoon dicht te zetten.

Andere vragen

U kunt Nu & Vaker telefonisch vergaderen gebruiken. Iedereen kan inbellen op een 010-nummer, dus de dienst is ook toegankelijk vanuit het buitenland of met telefooncentrales die 0900-nummers blokkeren.

KPN Telefonisch Vergaderen is bedoeld voor gebruik in Nederland. Het telefoonummer 0900 8070 is niet bereikbaar vanuit het buitenland. Wilt u telefonisch vergaderen met internationale inbelmogelijkheden, kies dan voor de ConferenceCard. Kijk voor meer informatie op www.conferencecard.nl.

Bij de klantenservice van KPN Event & Conferencing via het gratis telefoonnummer 0800 0156 of via e-mail: conferencing@kpn.com. U kunt uw vraag ook stellen via deze website.

Staat uw vraag er niet bij? Bel gratis de klantenservice op 0800 0156 of stel uw vraag via deze site.

zelf een vraag stellen